Avís legal

Home Avís legal

En compliment del que preveu la Llei 12/2013 de 13 de juny que regula el comerç i el comerç electrònic així com la Llei 35/2014 del 27 de novembre de serveis de confiança electrònica, en el present Avís Legal s'informa que www.menjarsegur.com és un domini de l'empresa MARIA GABRIELA TORRES – MENJARSEGUR (en endavant “MENJARSEGUR”) amb domicili social a: Av. Sant Joan de Caselles, s/n AD100 CANILLO (PRINCIPAT D'ANDORRA), telèfon +376. 367 851 i correu electrònic: info@menjarsegur.com

Inscrita al Registre de Comerç del Principat d'Andorra amb número 923524-E i amb número de Registre Tributari F-251610-X.

Dades d'identificació del Responsable del Tractament:

MARIA GABRIELA TORRES – MENJARSEGUR

Av. Sant Joan de Caselles, s/n

AD100 CANILLO (ANDORRA)

Per a més informació por consultar-nos a: info@menjarsegur.com

Accés i usuaris

L'accés al lloc web www.menjarsegur.com atribueix a qui ho realitza la condició d'USUARI, i expressa l'acceptació plena i sense reserves per part de l'USUARI de totes i cadascuna de les presents CONDICIONS D'US.

La prestació del servei del lloc web té caràcter gratuït. No obstant això, MENJARSEGUR es reserva la possibilitat de condicionar l'accés de determinats serveis puntuals al previ registre de l' USUARI mitjançant l'emplenament de l'oportú Formulari de contacte, que es trobarà, si s'escau, a disposició de qui desitgi registrar-se com a USUARI REGISTRAT.

Quan sigui necessari que l'USUARI es registri com a USUARI REGISTRAT o aporti dades personals per poder accedir a algun dels serveis específics, a la recollida i tractament de les dades personals dels USUARIS li serà aplicable el que es disposa en l'epígraf sobre Política de Privacitat. Sol·licitem consulti la mateixa, a fi efecte de ser informat sobre el tractament, conservació i drets sobre les seves dades.

L'usuari es compromet a utilitzar el lloc web i els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe, els usos generalment acceptats i l'ordre públic. Així mateix, queda prohibit, l'ús de la Web amb finalitats il·lícites o lesives contra MENJARSEGUR o qualsevol tercer, que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web.

tanca
Contacta amb nosaltres