Equip

Home Equip
Gabriela Torres Andrés

Gabriela Torres Andrés

Amb una amplia formació i trajectoria en el sector, vaig treballar durant 13 anys per empreses públiques i privads. Al 2013 vaig decidir emprendre i crear Menjarsegur per complir un somni personal, un projecte amb el qual vull ajudar a altres persones a complir el seus somnis a través dels seus negocis, portant la higine i seguretat alimentaria als més alts estàndards de qualitat.

El meu projecte de futur és continuar expandir Menjarsegur, portant els meus coneixements al mon online i crèixer en diferent direccions, sense oblidar la relació “propera” que em caracteritza amb els clients.

Ainhoa Castillo Gonzalez

Ainhoa Castillo Gonzalez

El 2019 m’incorporo a l’equip de Menjarsegur per realitzar les meves pràctiques universitàries en Ciència i Tecnologia dels Aliments. A raó de la sinergia i compatibilitat amb la Gabriela em vaig quedar a treballar.

Durant aquests anys d’experiència he après i adquirit una visió del món de la seguretat alimentària molt ampli i alhora profund.

Gràcies a la meva aportació, Menjarsegur s’adapta als constants canvis d’aquest món digitalitzat.

Tinc clar que vull continuar aprenent i formant-me al llarg dels anys en àmbits d’aplicació directa a la seguretat alimentària, però també en altres camps que ens puguin beneficiar i fer que continuem creixent.

tanca
Contacta amb nosaltres